Prislista för mina tjänster

Observera att alla priser är anpassade för att det ska bli billigare för er om ni är flera på samma ställe! Så ni delar på bilmilen OCH priserna blir billigare. Jag försöker givetvis att lägga jobb åt samma håll där jag kan.

Ridlektion 800kr ensam 1h  

Ridlektion 600kr ensam 45min  vid minst 2 bokningar på samma ställe                                          lektion+lektion eller lektion+massage 

Ridlektion 450kr per person 2st samtidigt 45-50min  

Tips! Se prospektet på ett tvådagarsupplägg för centreradridning  

Det är en jättebra uppstart med avsutten rid träning inför den centrerade ridningen, som jag starkt rekommenderar till alla! Läs gärna under “centrerad ridning” här på sidan. Vill ni så kommer jag självklart ut och håller enbart avsuttna lektioner. Hör av er så kommer vi överens om upplägg och pris.  

Massage Första gången 1000kr.  ca 1h. Då vill jag även se din häst i rörelse                                                  Se gärna “varför massage” 

Massage Underhållande 900kr  45-50min 

Massage underhållande 800kr  45-50min vid minst 2 bokningar på samma                                        ställe ex, lekt+lekt el, lekt+massage 

Massage 1500kr inklusive koll utav 1st befintlig sadel/sele. Då ca 1,5h. Lämpligt att göra med jämna mellanrum. Ex om hästen tappat eller lagt på sig muskler. Kanske har den musklat om sig. Stor hullförändring ex sommarbete. Eller om muskulaturen känns påverkad av sadeln. Att man i ridningen känner att man inte riktigt hittar balansen som innan. Kanske din sadel rentav behöver stoppas om.  

Tips! Har du flera hästar? Är du travtränare. Är ni en ridskola? Eller är ni kanske flera som är uppstallade på samma ställe? Gå ihop och samarbeta. Kanske håller jag två ridlektioner och masserar en häst vid samma tillfälle. Kom på så sätt åt de lägre priserna och dela på min resekostnad.  

Tillkommer gör en resekostnad på 50kr/milen. 

Räknat från Boda-Kyrkby norr om Rättvik. Eller från Malung centralt. Jag räknar på det som är mest förtjänstfullt för er!  

Sadeltillpassning gör jag enbart i anslutning till att jag masserat din häst. Se ovan i prislistan. Vill du att vi prövar fler sadlar än en, din befintliga, så håller du med sadlar och jag vill då ha 600kr per påbörjad timme.  

Alla priser ovan är inklusive Moms och jag har Ansvarsförsäkring.  

När du bokar ska du ha läst och godkänt mina “boknings och avbokningsregler”  

Välkommen med din bokning!